To je to što me zanima!

Peveci žele prodati dva imanja, ali i tri jelena te čak deset srna

U oglasu nude nekretnine, knjige o menadžmentu, marketingu, ekonomiji, golf trojku, skuter, tehničku robu, iPhone, iPad, tri jelena lopatara, deset srna...
Vidi originalni članak

Višnja i Zdravko Pevec, vlasnici posrnulog trgovačkog lanca Pevec, koji je nakon stečaja ponovno proradio, na internetu su oglasili prodaju svoje imovine. U oglasu nude nekretnine na području Đurđevca, knjige o menadžmentu, marketingu, ekonomiji i bankarstvu, automobil Golf "trojku", skuter, tehničku robu, iPhone, iPad, tri jelena lopatara, deset srna i druge sitnice. 

Za imanje u Čepelovcu s vikendicom od 250 'kvadrata' i podrumom od 120 'kvadrata', voćnjakom i vinogradom Pevecovi traže 521.000 kuna. Imanje u Ferdinandovcu, na obali rijeke Drave, s vikendicom od 100 'kvadrata' i okućnicom od 800 'kvadrata' nude za 249.000 kuna. 

Spomenuta imanja Pevecovi su kupili prije šest godina dok su bili vlasnici hotela Picok. Obje novoizgrađene vikendice prepisane su na sinove Danijela i Davorina. 

'Rad na zemlji prava je robija'

Danijel Pevec je za Podravski list rekao je kako ih ne zanimaju vinogradarstvo i turizam pa prodaju imanja. 

- Imamo 120 rali zemlje na području Donjih Mosti i vinograd s 10.000 čokota i ne mogu stići sve obraditi. Krenula je sezona poljoprivrednih radova i od jutra do mraka sam u polju. Rad na zemlji prava je robija - rekao je za Podravski list Zdravko Pevec. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • rezucka 22.03.2013.

    ajde skinite tu vijest s portala već 10 dana kad ga otvorim oni iskoće

  • mučkođubre2 22.03.2013.

    na kraju će sve i rasprodat, al ko ih šiša...

  • optimistika 18.03.2013.

    I ja želim prodat svoje imanje da bježim u bijeli svijet tako me se gura da idem za kruhom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare