To je to što me zanima!

Pezelj optužen za okrutno ubojstvo Kristine Šušnjare

Županijsko državno odvjetništvo Pezelja tereti da je djevojku ubio na osobito okrutan i krajnje podmukao način kako bi prikrio pokušaj silovanja
Vidi originalni članak

Splitsko tužiteljstvo podiglo je u srijedu optužnicu protiv Luke Pezelja (25) zbog teškog ubojstva i pokušaja silovanja Kristine Šušnjare (21) iz Trilja početkom ove godine. Splitsko Županijsko državno odvjetništvo Pezelja tereti da je djevojku ubio na osobito okrutan i krajnje podmukao način kako bi prikrio pokušaj silovanja. Optužen je da je 5. siječnja navečer u Trilju ponudio prijevoz do Sinja Kristini Šušnjari koja ga je otprije poznavala. Djevojka je, ništa ne sluteći, sjela u njegov Golf, nakon čega ju je, pod izgovorom kako mora otići do svoje kuće po novac, odvezao do pustog mjesta, na kojemu je zatražio spolni odnos. Kad ga je odbila, počeo ju je udarati po tijelu i glavi te gušiti. Uspio joj je skinuti odjeću, ali zbog njezina snažnog otpora ne i silovati. Kako bi to prikrio i onemogućio da ga prijavi za pokušaj silovanja, Pezelj je, tvrdi tužiteljstvo, uzeo metalni odvijač, tzv. francuski ključ i s više udaraca po glavi i tijelu ubio svoju žrtvu. Nakon toga je truplo odvezao na pusto mjesto u Docu Donjem i bacio ga u ponor te prekrio granjem.
Tužiteljstvo je u optužnici od splitskog Županijskog suda, zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela, zatražilo produljenje pritvora za Pezelja, koji je nakon uhićenja istražnom sucu priznao ubojstvo, ali ne i pokušaj silovanja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DJEVICA 28.02.2008.

    Nije ju silovao samo zato jer je \"zataio\", jer je i za to nesposoban i mičite tu spodobu iz novina. Da je to napravio mojem djetetu nebi ga očuvala ni CIA ni svi čuvari svijeta.

  • gljivaludara 27.02.2008.

    treba uvesti smrtnu kaznu i ne trositi novac na uzdrzavanje takvih zlocinaca. Zasto da ja placam porez da Pazelj ima 3 topla obroka dnevno, krov nad glavom i grijanje preko zime???Ajde neka mi to netko objasni

  • entoni 27.02.2008.

    Pravosuđe da vidimo kakva bude presuda ? Doživotni zatvor i što manje fotografija tog monstruma !

Komentiraj...
Vidi sve komentare