To je to što me zanima!

Strože mjere za Primorsko-goransku i Varaždinsku županiju

Hrvatska je u četvrtak opet oborila neslavni rekord. Imali smo više od 4500 novozaraženih, a preminuo je i prvi pacijent u Covid centru, Areni Zagreb
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 63

  • REPLIKA91 04.12.2020.

    Ni nutella nije prava kod nas kamo li cjepivo

  • morskival 04.12.2020.

    CEO Pfizera je danas izjavio da neznaju dali njihovo cjepivo sprječava prijenos virusa. ???? Tko je tu .... Sprečavaju li ova cjepiva protiv korone prijenos virusa? A ako ne, pretvaraju li nas u asimptomatske nositelje korone? Dakle, veliko je pitanje može li takvo cjepivo osigurati da netko tko je bez simptoma - vi imate virus, ali se ne razbolite - može širiti virus. Amerikanac dr. Anthony Fauci, nedavno je izjavio da cjepiva protiv korone ne mogu zaustaviti asimptomatsko širenje bolesti. Čemu služi cjepivo koje ne može zaustaviti širenje virusa? Što će se dogoditi ako stanovništvu date takvo cjepivo? Sve pretvaraš u asimptomatske prijenosnike bolesti. Cjepivo bi moglo pogoršati situaciju. Mediji pišu da su cjepiva protiv korone učinkovita oko 90 posto. Protiv čega? Za blage simptome. Ne kažu pomažu li u sprečavanju širenja bolesti. Ali zato mogu imati nepoznate nuspojave i trajne posljedice po zdravlje. Ljudi kao pokusni kunići gdje smo to još prije čuli?

  • 04.12.2020.

    A je li netko objavio kod nas da Nijemci organiziraju prosvjede ispred MEDIJSKIH KUĆA optužujući ih za prenošenje laži i neobjavljivanje istine što se korona ludila tiće pa i predsjedničkih izbora u Americi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare