To je to što me zanima!

Picula izabran za predsjednika Izaslanstva za Kosovo i BiH

Zajedno s kolegama iz delegacije uložit ću sve svoje iskustvo, znanje i dobru volju da Kosovu i BiH pomognem u ostvarenju ambicije da pristupe EU, rekao je Picula
Vidi originalni članak

Na konstituirajućoj sjednici Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s Bosnom i Hercegovinom te Kosovom,  SDP-ov zastupnik Tonino Picula aklamacijom je izabran za predsjednika Izaslanstva. Izabran je na petogodišnji mandat u 8. sazivu Europskog parlamenta. 

- BiH i Kosovo suočavaju se s ozbiljnim i zahtjevnim izazovima u svojoj ambiciji da s vremenom pristupe Europskoj uniji. Zajedno s kolegama iz delegacije uložit ću sve svoje iskustvo, znanje i dobru volju da im pomognem u ostvarenju te ambicije, rekao je Picula počašćen novom funkcijom te zahvalio kolegama na ukazanom povjerenju.

Izaslanstvo s Piculom na čelu broji dvadeset i četiri zastupnika, od čega je trinaest punopravnih i jedanaest zamjenskih članova. 

EU Parlament
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.10.2014.

    Picula, ti bi kao europarlamentarac trebao znati da daljnjeg proširenja EU nema. Nemoj ljudima davati lažnu nadu.

  • tomo_horvat 14.10.2014.

    Kad već izvješćujete o ovoj temi sramotno je da niste spomenuli da je potpredsjednica istog odbora, Dubravka Šuica. Šutite li zato jer cenzurirate HDZ?

  • ilmare 13.10.2014.

    Kosovo i BiH ?? Imat će težak posao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare