To je to što me zanima!

Pijan autom udario u traktor s gnojem kod Preloga i pobjegao

Vozač (33) je udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj bez svjetlosne signalizacije. s prikolice su se odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. U te je dijelove koji su se rasuli po cesti udarila 53-godišnja vozačica
Vidi originalni članak

U subotu oko 19 sati na cesti između Svetog Križa i Preloga u Međimurju, došlo je do prometne nesreće između traktora i osobnih automobila.

Kako je izvijestila PU međimurska, 33-godišnji vozač automobila iz Čakovca, vozio se neprilagođenom brzinom s 0,79 promila alkohola u krvi. Autom je udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj bez svjetlosne signalizacije, a koja je bila pridodana traktoru također čakovečkih registracija, kojim je u istom smjeru vozio 48-godišnjak sa šireg područja Orehovice.

Od udarca, osobni je auto sišao s kolnika, a s prikolice su se odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. U te je dijelove koji su se rasuli po cesti udarila 53-godišnja vozačica čakovečkih registracija iz Preloga, koja je naišla iz suprotnog smjera.

Od policije doznajemo da je vozač traktora prevozio i dijete iako je na traktoru ugrađeno samo jedno sjedalo. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću otišao je pješice s mjesta nesreće.

Naknadno su u čakovečkoj bolnici liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja. Njihove ozljede za sad nisu okvalificirane. Vozač traktora i 33-godišnji vozač automobila, bit će prekršajno sankcionirani. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • toby 01.04.2019.

    Čudi me da je baš baba naletjela na valjke s prikolice ;-)

  • najiram 10 01.04.2019.

    kao prvo ta prikolica je radni stroj koji se ne registrira...jer pozadi i nema se kamo staviti signalizacija...a niti se radni strojevi registriraju...drugo vozać bmv je udario u radni stroj koji se kretao cestom...pozadi...automatski je kriv za saobračajnu nesreću...nameće se pitanje koliko je vozio da se prikolica prepolovila...a drugo je pitanje vozaćice koja je naletjela na valjke za rasipanje gnojiva...da ovoga nije zaustavil traktorista bio bi izravni sudart sa vozaćicom i pitaj boga koliko mrtvih...vozaćica može zahvaliti traktoristu što je živa...a tip iz bmvea ...imo više sreče nego pameti jer je sigurno vozio preko 150 km inaće se nebi prikolica prepolovila i valjci otrgli od nje...

  • BlackRaven 01.04.2019.

    Cekaj malo, sad ces pokusat razvijat teorije da je lik sa dvije pive u krvi kriv zato jer je lik izletio na magistralnu cestu, onako iza zavoja, neosvjetljenom prikolicom? Koja naravno nije bila nit registrirana a NJEMU nisu dali alkotest jer je ujak neciji..Pa ces onda pod uzroke ove nesrece napisat da je vozac bio u alkoholiziranom stanju i da nije prilagodio voznju uvjetima na cesti mozda ??? Jh..bo vas onda i novi i stari Zakon o sigurnosti na cestama. Kad se ne mijenja NISTA osim sto ce drzava naravno vise pljackat. Traktorista bi namlatio na licu mjesta , da mi bar zasto imaju kaznu pisat. I odbio alkotest dok ga ne napravi PRVO patrola na traktoristu, pa na sebi, da vidim jel Drager bazdaren kako treba. XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare