To je to što me zanima!

Pijan i bez ispita vozio kamion koji nije registriran - nije mu prvi put, kazna čak 87.000 kuna

Zbog ranijih prekršaja izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, kao i rješenje o zabrani polaganja vozačkog ispita u razdoblju od 2 godine
Vidi originalni članak

Vozaču starom 22 godine prijeti drastična novčana kazna u iznosu od čak 87.000 kuna ili 120 dana zatvora zbog učestalih prekršaja u prometu. Njega su u utorak oko 18 sati u Strmcu Podravskom, zaustavili interventni policajci iz Varaždina. Vozio je neregistrirano i neosigurano teretno vozilo, i k tome još pod utjecajem alkohola od 0,94 promila. 

NA DRENOVI Mladić (19) vozio BMW s 2,4 promila u Rijeci, skrivio nesreću

Tim prekršajima dodao je i ono da je vozio bez položenog ispita i za vrijeme dok mu je zbog ranijih prekršaja izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, kao i rješenje o zabrani polaganja vozačkog ispita u razdoblju od 2 godine zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. 

Sumnjajući da bi mogao nastaviti s vožnjom, doveden je u policiju u Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja. Kako se radi o recidivistu u činjenju istovrsnih prometnih prekršaja. Nakon otrježnjenja tijekom srijede bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu. Na kontu ima 15 negativnih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dobar dan 333 07.07.2021.

    Pa 90% roma nema vozacke a vozi

  • FRANCO 26 07.07.2021.

    Što su do sada čekali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare