News

Komentari 2

Pijan i bez ispita vozio kamion koji nije registriran - nije mu prvi put, kazna čak 87.000 kuna

Pijan i bez ispita vozio kamion koji nije registriran - nije mu prvi put, kazna čak 87.000 kuna

Zbog ranijih prekršaja izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, kao i rješenje o zabrani polaganja vozačkog ispita u razdoblju od 2 godine

Vozaču starom 22 godine prijeti drastična novčana kazna u iznosu od čak 87.000 kuna ili 120 dana zatvora zbog učestalih prekršaja u prometu. Njega su u utorak oko 18 sati u Strmcu Podravskom, zaustavili interventni policajci iz Varaždina. Vozio je neregistrirano i neosigurano teretno vozilo, i k tome još pod utjecajem alkohola od 0,94 promila. 

Tim prekršajima dodao je i ono da je vozio bez položenog ispita i za vrijeme dok mu je zbog ranijih prekršaja izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, kao i rješenje o zabrani polaganja vozačkog ispita u razdoblju od 2 godine zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. 

Sumnjajući da bi mogao nastaviti s vožnjom, doveden je u policiju u Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja. Kako se radi o recidivistu u činjenju istovrsnih prometnih prekršaja. Nakon otrježnjenja tijekom srijede bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu. Na kontu ima 15 negativnih bodova.

Najčitaniji članci