To je to što me zanima!

Pijan i bez vozačke dozvole autom udario curicu i pobjegao

Ona je kolima Hitne prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržana na liječenju. Nesavjesni vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,98 promila..
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koju je izazvao u utorak oko 19 sati u Paragu, 30-godišnji vozač neregistriranog osobnog automobila, bez položenog vozačkog ispita i pijan, teško je ozlijeđena 14-godišnja pješakinja, izvijestili su iz Međimurske policije. Ona je kolima Hitne prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržana na liječenju.

Nesavjesni vozač je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila na ravnom dijelu ceste BMW-om prešao na lijevu stranu i udario djevojčicu koja je išla uz lijevi rub ceste u istom smjeru u kojem se kretao BMW. Nakon udara u tijelo, nesretna je pješakinja odbačena izvan ceste, a vozač je ne zaustavljajući se automobilom udario u parkirani Hyundai Accent, čakovečkih registarskih oznaka. 

Od siline naleta Hyundai je uradio u zid kuće. Pijani vozač je ostavio krš iza sebe, ne pružajući pomoć ozlijeđenoj već se pješke udaljio. Na sreću policija je ubrzo pronašla vozača koji je uhićen i zadržan u policiji, koja će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i ne pružanja pomoći. Isto tako će i prekršajno odgovarati. 

Neslužbeno doznajemo da se radi o osobi kojoj to nije prvi prekršaj i živi u naselju gdje živi i ozlijeđena djevojčica.  
 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Đuro štalsky 22.02.2017.

    Ljudi ovo nesmijete ni komentirati čak ih i 24 sata štite ko Ličke međede,pljuc...već sam dobio uvjetnu a sroljo koji je to napravio već je pušten

  • JosipBogdan 22.02.2017.

    sram vas bilo rasisti jedni neodgojeni i Bezbozni kakvo je to vrijednje druge nacije

  • Daone 22.02.2017.

    Onaj koji pobjegne sa lica mjesta dobije na vremenu da se bolje pripremi za obranu. Izjava na licu mjesta u šoku im nikad ne ide u prilog. Dobro je da je ostavio auto,to ćemu biti olakotna okolnost naprama otežavajućoj što je klisnuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare