To je to što me zanima!

Pijan i bez vozačke ukrao Audi Q7 pa se njime zabio u stup

Mladić (19) se s 0,79 promila i bez vozačke ukradenim autom nije dugo vozio. Na Aveniji G. Šuška zaletio se u rubni kamen, a zatim se zabio u stup i elektro-ormarić
Vidi originalni članak

Muškarcu (41) ukraden je u noći na subotu Audi Q7. Ukrao ga je J. Č. (19) koji mu je u kafiću u Kesterčanekovoj ulici u Zagrebu ukrao jaknu u kojoj su bili ključevi automobila. Mladić se pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole ukradenim automobilom nije dugo vozio. 

Na Aveniji Gojka Šuška zaletio se u rubni kamen te sletio na travu, a zatim se zabio u rasvjetni stup i elektro-ormarić. 

U nesreći je lakše ozlijeđen, a imao je 0,79 promila. Policija ga je odmah privela i protiv njega podnijela kaznenu prijavu. Na liječenje je prevezen u KB Dubrava. 

- Na cesti je bilo stakla, a nekoliko stupića na nogostupu je bilo savijeno. Vjerojatno ih je vozač pokupio kad je prebrzo vozio i izgubio kontrolu - kazao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu. 


Idi na 24sata

Komentari 334

  • kamen sa srca 30.09.2014.

    E sad će frajerisanje na naplatu...

  • StjepanValjak 29.09.2014.

    Eto pa ti kupi Q7

  • MarioJosić_1 29.09.2014.

    Napokon ispravljen tekst nakon 20h svih mogucih glupih komentara. Svaka vam cast! Zaboravljena SITNICA da je jakna bila ispod sanka u privatnoj strani i da je konobarica samo mogla do nje al mozda se za 20 sati i to dopise jos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare