To je to što me zanima!

Pijan je prijetio medicinskim sestrama, privela ga policija

Utvrđeno je da je muškarac želio posjetiti člana obitelji, no 62-godišnja i 50-godišnja medicinska sestra upozorile su ga da to nije moguće zbog aktualne situacije s virusom
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 27. travnja oko 19.15 sati, policija je zaprimila dojavu iz bolnice u Negrijevoj ulici u Puli da jedna osoba radi probleme. 

Dolaskom na mjesto događaja odmah su uhitili 49-godišnjeg muškarca koji je pod utjecajem alkohola od 1.81 promila prijetio smrću dvjema medicinskim sestrama. Utvrđeno je da je muškarac želio posjetiti člana obitelji, no 62-godišnja i 50-godišnja medicinska sestra upozorile su ga da to nije moguće zbog aktualne situacije s virusom Covid-19. Muškarac je tada počeo vikati i vrijeđati djelatnice bolnice te im je zaprijetio da će ih usmrtiti.

Policija je privela osumnjičenog u policijsku postaju, proveli nad njim kriminalističko istraživanje, te ga sljedeći dan predali pritvorskom nadzorniku PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.04.2020.

    Jadan onaj narod koji treba alkohol da skupi svoja mala muda.U najboljem slucaju alkohol ce vam dati hrabrost da mlatite svoju zenu i izderavate se na nju.A o rusenju sistema (koji stvara alkoholizam) mozete samo sanjat.Zivimo u drustvu koje generira patnju i kriminal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare