To je to što me zanima!

Pijan napao djelatnike bolnice: Vrijeđao ih pa ga odvela policija

Muškarac (47) je krenuo prema zaposlenici (37) bez da ju je ozlijedio te je verbalno napao sve prisutne zdravstvene djelatnike. Oni su pozvali policiju
Vidi originalni članak

Muškarac (47) je pijan u petak na hitnom prijemu bolnice u zagrebačkoj Dubravi na Aveniji Gojka Šuška ničim izazvan napao osoblje bolnice. Krenuo je prema krenuo prema zaposlenici (37) bez da ju je ozlijedio te je verbalno napao sve prisutne zdravstvene djelatnike. Oni su pozvali policiju. 

- Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičenik je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu - objavila je zagrebačka policija.

Muškarac je imao 1,33 promila. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nećuništadaradim 26.08.2019.

    Tu bolnicu treba zatvoriti ili ostaviti za lijecenje isključivo vojske što joj je prvobitna namjena. Sama činjenica da ti uskraćuju zrak, dakle, u svim sobama su blokirani prozori, ne znam kako uopce radi. I uz sve to skupa, nema dovoljno doktora ni sestara.

  • 25.08.2019.

    Čitam puno komentara, večina ima loša iskustva i pljuju po osoblju bolnice, a ja se ne slažem sa njima. Naprotiv, osoblje je prema meni bilo izuzetno ljubazno, stvarno su i sestre i doktori dali više od 100% da mi riješe moj problem, samo sve najbolje o osoblju i doktorima u KB Dubrava. Vi koji pljujete, jeste se možda sjetili da vi trebate njih, a ne oni vas? Jeste možda se sjetili biti ljubazni prema njima i kad vam kažu da sad pričekate da vas pozovu, zahvalno sjeli i pričekali, ili ste počeli vrijeđati jer vam se žuri nekamo??

  • 25.08.2019.

    Ne opravdavam napad na zdravstvene djelatnike, čak ni verbalni, ali nažalost moram reći da sam u 15-ak godina dva puta bio na hitnom prijemu u KB Dubrava (hahaha i ne, nisam bio pijan), jednom sam i ležao u toj bolnici 9 dana, a moram reći da je odnos većine zdravstvenih djelatnika bio na neki način neopravdano strog i pomalo nehuman, pa me ovakve reakcije pacijenata i ne čude, posebno ako je imao 1,5 promil, pa su mu kočnice zakazale. Posljednji put kada sam nažalost morao biti tamo i ja sam bio na samom rubu da ih počnem vrijeđati, jer su djelatnici bili jako jako neljubazni, hladni, užasno "strogi", a što sam više pokušavao biti ljubazan i suradljiv, to je njihov odnos bio gori. No, kao i većina "posjetitelja", na sreću sam se uspio suzdržati i ne završiti u vijestima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare