To je to što me zanima!

Pijan pobjegao policajcu pa ga još i izgurao sa ceste

I muškarac s 2,12 promila alkohola i policajac koji ga je htio zaustaviti u bijegu su ozlijeđeni. Muškarac je zaradio prekršajnu i kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Pijani muškarac (55), koji je sjeo za volan unatoč zabrani upravljanja, otišao je samovoljno s mjesta prometne kontrole natjeravši policiju na potjeru koja je završila sljetanjem sa ceste njegovog i policijskog vozila i ozljedama obojice vozača.
Muškaraca u vidno pijanom stanju zaustavila je policija u Vidovcu kod Varaždina, no u jednom trenutku sjeo je u svoj auto i dao se u bijeg. U potjeru s uključenom rotorikom i sirenom za njim je krenuo policijski službenik, koji ga je nakon pet kilometara odlučio prestići kako bi mu prepriječio put. Pijani vozač udario je svojim autom u policijski koji se popeo na bankinu, dok je on sa svojim autom završio u polju pri čemu su policajac i prijestupnik zadobili ozljede koje još nisu kvalificirane.
Vozač, kojem je kasnije izmjereno 2,12 promila alkohola u krvi, iz auta je izvučen na silu, a nakon liječničke pomoći preveden je na kriminalističku obradu.
Uz prijavu zbog prekršaja u prometu, zaradio je i kaznenu prijavu jer je sprječavao policajca u obavljanju dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • had 10.11.2008.

    U Vidovcu se slabo vidi.

  • mimi pije 10.11.2008.

    ovo je gore već u texasu

  • oaf 10.11.2008.

    Moja predviđanja su a će policajac u invalidnu mirovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare