To je to što me zanima!

Pijan prijetio plinskim pištoljem susjedu u Rijeci pa ga pritvorili

Susjedu je prišao u ugostiteljskom objektu i koristeći oružje C kategorije (plinski pištolj) uputio mu uvrede i prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život. Ubrzo su ga pronašli i uhitili
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prijetnje.

 Sumnjiči se da je u prošli četvrtak, u popodnevnim satima na području Banderova u Rijeci, 69-godišnjem susjedu uputio ozbiljne prijetnje.  Naime, susjedu je prišao u ugostiteljskom objektu i koristeći oružje C kategorije (plinski pištolj) uputio mu uvrede i prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život. Policija je osumnjičenika ubrzo pronašla i uhitila, a tijekom kriminalističkog istraživanja mu je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 1,62 promila.

Temeljem naloga suca istrage provedena je pretraga doma i prostorija kojima se 36-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je i pronađen navedeni plinski pištolj. Utvrđeno je kako to oružje nije registrirano niti osumnjičenik ima potrebnu dokumentaciju za posjedovanje spomenutog pa mu je isto oduzeto.

 Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku. Također je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mudo Dokolenko 21.02.2023.

    Ode ti malo na odmor sad. La papa 👋

Komentiraj...
Vidi sve komentare