To je to što me zanima!

Pijan prošao kraj znaka za Krivaju i zabio se u kuću

Vozač Opela imao je 1,72 promila alkohola u krvi, pretrpio je snažan udarac u nos, ali spasilo ga je raspelo na križanju, kaže čitatelj iz sela Berek
Vidi originalni članak

Čuo sam jak udarac negdje oko ponoći, no nije mi se dalo izlaziti iz kreveta da bih vidio što se točno dogodilo, rekao je naš čitatelj Ž. L. koji je fotografiju snimio u petak ujutro u selu Berek.
- Selo se nalazi u blizini Garešnice, a ja stanujem četiri kuće od mjesta nesreće. Pijani vozač proletio je pored prometnog znaka i raspela te se automobilom zaletio u zid susjedove kuće. Razbio je ogradu, oštetio zid, a popucala su i stakla na prozoru ispod kojeg je udario - rekao je Ž. L. U Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj kažu da je nastala šteta od 10.000 kuna te da će protiv 30-godišnjeg vozača Opela biti podignut optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cipi_Ri 02.02.2008.

    Mislim da on nije prosao pored znaka...vec proletio. hehe

  • sinke 01.02.2008.

    Budaletina...

  • strijelac 01.02.2008.

    Sva sreća pa nije nikoga ubio! Za njega manje više, on je jedan od onih sebičnih idiota koji u alkoholiziranom stanju sjedaju za volan i ugrožavaju nas ostale normalne sudionike u prometu. Kad netko tko je pijan skrivi nesreću i pogine, meni ga nije žao, žalosno je kad pogine netko ni kriv ni dužan, tko se našao igrom sudbine na krivom mjestu u krivo vrijeme. Kazne trebaju biti rigoroznije i takvima treba doživotno uzeti vozačku! Pa neka koriste javni gradski prijevoz!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare