To je to što me zanima!

Pijan, razbijenom čašom, mladiću (20) izrezao vrat

Toni Lj. se posvađao sa Filipom Petkovićem (34) nakon čega mu je pijani Petković razbijenom čašom prerezao više vratnih vena i arterija
Vidi originalni članak

Bračka policija privela je Filipa Petkovića (34) iz Gornjih Bogićevaca u okolici Nove Gradiške zbog osnovane sumnje da je u subotu u Supetru iz još nepoznatih razloga teško ozlijedio Tonija Lj. (20) iz Sutivana. Posvađali su se oko 20.45 sati pred ugostiteljskim objektom Jelena na Putu Vele Luke bb. Petković, dobrano pijan, čašom koju je držao u ruci udario je mladog Bračanina s lijeve strane vrata. Staklo se raspuklo te rasjeklo nekoliko žila i vratnu arteriju mladiću iz Sutivana te su mu počele istjecati obilne količine krvi. Ubrzo su ga prebacili u supetarsku Hitnu pomoć, gdje je liječnik pozvao županijski Centar 112 kako bi organizirao zračni prijevoz s Brača do splitske bolnice. Helikopterom Hrvatske vojske Tonija su dovezli u KBC Split, a zatim ga i operirali. Zbog gubitka velikih količina krvi smjestili su ga na Jedinicu intenzivnog liječenja. Tijekom jučerašnjeg dana stanje mu se poboljšalo. Petkovića su priveli u supetarsku policiju. Izmjerili su mu 1,6 promila alkohola u krvi. Zadržali su ga do otrežnjenja. Najvjerojatnije ga očekuju kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i pritvor. Policija ga neće sprovoditi u Županijski istražni centar, već će ga prijaviti redovnim putem.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vemi 03.03.2008.

    Vozdovac brate, netko tko napiše takav komentar nije mentano nestabilan nego kretenoidno nastrojen! Ostavi se Dalmacije nepismeni moronu i drugi put bolje pročitaj odakle je \"rezač vratova\". Pomoći ću ti - nije iz Dalmacije!!! I onda još kažeš \"neka se ntko od Dalmoša ne nađe uvrijeđenim\" Jesi mustra, Bog te pomogao tako blesava!

  • entoni 03.03.2008.

    black25 bravo napokon ti nakon onoga za reklamu. Odlično da je bar moguće sprovest takve kazne u praksi, super si !

  • black25 02.03.2008.

    Koji je to vrag s ljudima? Sve više informacija, znanja, napretka,sve ide naprijed, osim čovjeka koji se izgleda vraća na nivo najnižeg primata. Ubij, otmi, siluj...majke ti... Ne da treba povećati kazne, nego treba uvesti javno bičevanje do iznemoglosti i onda na dugogodišnji treteman na goli otok i prisilni rad uz minimum hrane. Pa da vidimo junačine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare