To je to što me zanima!

Pijan se zabio u drugi auto: 18 vatrogasaca spašavalo putnike, morali isključiti električni auto

U nesreći je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz električne Dacije Spring, a liječnička pomoć joj je pružena u Klinika za traumatologiju dok su dvojica vozača lakše ozlijeđeni.
Vidi originalni članak

Vatrogasci DVD Jastrebarsko nakon dojave o težoj nesreći u Novakima Petrovinskim intervenirali su sinoć na mjestu događaja kako bi spasili unesrećene. Čak 18 vatrogasaca sa tri vozila sudjelovalo je u akciji.

Jedan od automobila u sudaru je bio električna Dacia Spring te su morali neutralizirati auto.

Policija navodi da je 27-godišnji mladić upravljao Dacijom s 0,92 promila alkohola u krvi. Nije vozio sredinom trake te je prešao na lijevu stranu kolnika odnosno prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera

Iz suprotnog smjera je dolazio Ford Focus kojim je upravljao 50-godišnjak koji je u namjeri da izbjegne prometnu nesreću vozilom skrenuo ulijevo, ali je ipak Dacia naletjela u njegovu desnu stranu vozila.

U nesreći je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz Dacie, a liječnička pomoć joj je pružena u Klinika za traumatologiju dok su dvojica vozača lakše ozlijeđeni.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • novkovka 26.04.2023.

    Koliko se traže kamere na tom mjestu,na semafor da snima i jednu i drugu stranu,ali nitko ništa ne poduzima.a nesreće i lude vožnje stalno na tom putu.

  • 26.04.2023.

    PIJAN! 10 god zatvora

  • b_kika 26.04.2023.

    U Novakima P.treba radar staviti. Žena nije bila putnica Dace nego Ford fieste. Nadam se da će gospođa biti dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare