To je to što me zanima!

Pijan skrivio prometnu nesreću pa je dalje otišao pješice...

Vozač (44) je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku PU međimurske, te ga čeka susret s državnim odvjetništvom
Vidi originalni članak

Čakovečki policajci su policajci pronašli odbjeglog 44-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću nešto prije 12 sati u Čakovcu, na raskrižju Zrinsko-frankopanske ulice i Ulice Globetka. On je upravljao Peugeotom 307, čakovečkih registarskih oznaka, za vrijeme izrečene sigurnosne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima i još pod utjecajem alkohola od 0,78 promila.

Nesavjesni je vozač unatoč crvenom svjetlu na semaforu ušao u raskrižje i sudario se s VW Caddyjem, varaždinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjni vozač, koji je imao upaljeno zeleno svjetlo. Nakon nesreće on se pješke udaljio s mjesta nesreće ali je ubrzo pronađen, uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku PU međimurske, te ga čeka susret s državnim odvjetništvom. U nesreći su, kako je izvijestila policija, oba vozača lakše ozlijeđena i pomoć im je pružena u Županijskoj bolnici u Čakovcu. Odbjegli vozač je s područja općine Belica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare