To je to što me zanima!

Pijan sletio s ceste i udario u parkirani auto pa se ozlijedio

Do slijetanja vozila došlo jer se nije pijani vozač držao što bliže desnom rubu kolnika zbog čega je sletio na bankinu i udario u betonski most prije nego se zabio u auto
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 21 sat u Ulici Stjepana Radića u Prekopakri, pijani muškarac (57) Škodom daruvarskih registarskih oznaka sletio je s ceste i udario u parkirani Citroen daruvarskih oznaka u vlasništvu Pakračanina (44). Od siline udara Citroen je odbacio na stup ograde u vlasništvu 65-godišnjaka

Vozač Škode upravljao je vozilom s 2,15 promila alkohola u krvi, a policija je očevidom utvrdila kako je do slijetanja vozila došlo jer se nije držao što bliže desnom rubu kolnika zbog čega je sletio na putnu bankinu te udario u betonski most prije nego se zabio u parkirani auto.

Muškarac iz Škode u prometnoj nesreći je teško ozlijeđen te su ga prevezli u pakračku bolnicu. Protiv njega slijedi prekršajni nalog. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zmaajo 07.08.2015.

    vozači skode su definitivno najlošiji vozači. svakodnevno se u to uvjerim vise puta. tako, i da je pio jogurt, vjetovatno bi napravio isto s*anje.

  • Fenix7 07.08.2015.

    Sad još samo treba utvrditi je li dotični gospodin eventualno "stup društveno prihvatljive obitelji". Ako nije, slijedi kazna, ako je - nikom' ništ'!

  • Željko Višnić 07.08.2015.

    pijani vozač se nije držao što bliže desnom rubu kolnika, ma držao se on previše desnom rubu kolnika i zbog toga je sletio,bolje da se držao bijele crte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare