To je to što me zanima!

Pijan udario motociklista i pustio ga da umre na cesti

Tomo M. (22) poginuo je vozeći motocikl u teškoj prometnoj nesreći u Kaštel Štafiliću u subotu u 22.15. Nesreću je skrivio pijani Dragan D. (25)
Vidi originalni članak

Tomo M. (22) poginuo je vozeći motocikl u teškoj prometnoj nesreći u Kaštel Štafiliću u subotu u 22.15. Nesreću je skrivio pijani Dragan D. (25), koji je svojim Peugeotom 106 oduzeo prednost motociklistu. Dragan se na cesti polukružno okretao, a nesretni mladić je sa svojom Yamahom naletio na njega. Dragan je pobjegao s mjesta nesreće. Ubrzo je stigla Hitna pomoć i teško ozlijeđenog Tomu odveza u splitsku bolnicu. Unatoč svim naporima liječnika preminuo je oko dva sata poslije ponoći. Policija je uskoro pronašla Dragana na njegovoj adresi stanovanja. Izmjerili su mu 1,54 promila alkohola i slijedi mu kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Milo77 06.09.2009.

    a moglo bi ic i po kratkom postupku.minimalna kazna za voznju u alkoholiziranom stanju 50 000kn,plus oduzimanje osobnog automobila,motora,oduzimanje vozacke i dozivotna zabrana polaganja,15 god zatvora i 30 god dobrotvornog rada(ciscenje cesta i td.).mislim da bi si malo bolje promislili da imamo bolje zakone!

  • appice 06.09.2009.

    Zadnji komentar mi ulazi u kompilaciju posebno retardiranih, jer samo morbid može takvo što napisat na ovakav članak.

  • user_39199 06.09.2009.

    ovim pijanim vozacima bi se trebala dozivotno uzeti vozacka dozvola i dobiti par goaina robije, koliko je ljudi stradalo i koliko je bilo prometnih nesreca koje su skrivili pijani vozaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare