To je to što me zanima!

Pijan usmrtio biciklista, a onda kukao zbog rezultata Hajduka?

Vozač kamiona je nakon prometne nesreće pobjegao, a policija je tada zamolila građane da im jave vide li crveni kamion makarskih registracija. Pronašli su ga kod Slanog...
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija pronašla je crveni kamion makarskih registarskih oznaka koji je u utorak poslijepodne usmrtio biciklista na magistrali pokraj Dubrovnika. Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, vozač kamiona je imao 1,18 promila alkohola u krvi, a ovo nije njegova prva prometna nesreća s teškim posljedicama.

Vozača su pritvorili nakon što su mu u bolnici izvadili krv i nakon što je dao iskaz.

- Štooo, Hajduk je s Lokomotivom igrao samo jedan - jedan, upitao je navodno pijani vozač u bolnici na užas svih koji su kraj njega stajali.

Podsjetimo, vozač kamiona je nakon prometne nesreće pobjegao u nepoznatom pravcu, a policija je tada zamolila građane da im jave vide li crveni kamion makarskih registracija.
 
Vozača su pronašli u blizini mjesta Slano i odveli u postaju Prometne policije u Dubrovniku gdje su ga i zadržali. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • sataraš 30.05.2017.

    U Dubrovniku, policija je morala doci u ducan zbog sumnje da je pijani deda htio ukrasti ŽILETE , nije bjezao,inzistirali su na zvanju policije, isti je umoran i pijan cekao policiji puna 3 sata, tocnije do zatvaranja ducana... Policija kad je dosla napravila je zapisnik i covjeka pustila pijanog da ide doma... Na nekom starom motoru od ducana do kuce 15 km... Pijan...policija pustila....

  • Čavoglavi Hrvat 17.05.2017.

    Koji problem u glavama imaju muškarci da ne žele poštovati prometna pravila? Nema dana da neka ***arija muskarca za volanom ne izade u crnoj kronici. Dno dna.

  • 17.05.2017.

    treba zatvoriti i one koji su mu dozvolili da vozi poslije toliko nesreca koje je napravio.. i to sa smrtnim poslijedicama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare