To je to što me zanima!

Pijan vozio auto pa nasrnuo na policajca koji ga je zaustavio

Protiv pijanog i ratobornog vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, te prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz sigurnosti u prometu...
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro oko 9.50 sati u Svetoj Mariji u Međimurju, u ulici Katarine Zrinski, prilikom policijske ophodnje na motociklima,  policajci PP Čakovec u nadzoru prometa zaustavili su vozača automobila čakovečkih registracija. 

On je prethodno odbio postupiti po svjetlosnim zvučnim signalima policajaca motociklista. Kada su ga napokon  zaustavili i prišli mu, vozač ih je počeo vrijeđati i jednog od policajaca je i fizički napao. 

Nakon  toga su ga uhitili i priveli, te je utvrđeno da je riječ o 58-godišnjaku s područja općine Sveta Maija, te da ima u krvi čak 2,75 promila alkohola. Liječničkim je pregledom utvrđeno da su vozač i policajac lakše ozlijeđeni. 

Protiv pijanog i ratobornog vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, te prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz sigurnosti u prometu i zbog prekršaja o javnom redu i miru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mali zeleni prigorec 30.07.2018.

    Čovjek se barem provozao na policijskom motoru. Nigdje ne piše da je došao po njega policijski auto.

  • ajetodoo 30.07.2018.

    Kako samo lakše ozljede? Da smijem, sad bih napisao da su ga trebali malo jače prebiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare