To je to što me zanima!

Pijan vozio bez vozačke, opirao se policiji pa ga vezali

Zbog cirkusa koji je priredio, vozaču je odmjerena kazna od 12.000 kuna, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u dobi od 36 i 41 godinu u srijedu su privedeni u policijsku postaju u Goričanu oko 17,45 sati. Naime u kontroli prometa policajci su zaustavili Mercedes C klase čakovečkih registarskih oznaka te utvrdili da je 36-godišnji vozač s područja općine Goričan, upravljao automobilom kojemu je istekla valjanost prometne dozvole. Vozač se odbio alkotestirati, te je zajedno sa 41-godišnjim suvozačem suprotstavio policajcima. 

Policajci su uhitili 36-godišnjeg vozača koji se opirao pa su ga vezali. U to sve se aktivno uključio 41-godišnji suvozač koji je sprječavao da mu prijatelja vežu, pa je i on dobio „narukvice“. Obojica su odvedena u Policijsku postaju Prelog. 

Zbog cirkusa koji je priredio, vozaču je odmjerena kazna od 12.000 kuna, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca. Ujedno, je 41-godišnjak s područja općine Goričan, počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare