To je to što me zanima!

Pijan vozio traktor i vrijeđao policajce, kaznili ga s 20.000 kn

Vozio je traktor s 2,63 promila, a prilikom postupanja vrijeđao je policijske službenike. Uhitili su ga i smjestili u posebnu prostoriju sve dok se nije otrijeznio. Ne smije voziti šest mjeseci
Vidi originalni članak

Stalna akcija policije u suzbijanju četiri glavne ubojice u prometu, alkohol, brzinu, sigurnosni pojas i mobitel kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja proteklog vikenda po visini kazne dala je rekordera u Požegi.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 58 prekršaja, od čega se ističu 32 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja, sedam prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, šest prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i po dva prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i korištenja mobitela tijekom vožnje.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u petak 18. prosinca 2020. oko 21.20 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića gdje je u prometu zatečen 54-godišnji vozač koji je prije stjecana prava na upravljanje pod utjecajem alkohola od 2,63 promila upravljao traktorom, a prilikom postupanja je vrijeđao policijske službenike. Vezano za navedeno 54-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva dok je u vezi navedenog podnesen optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi te je 54-godišnjak priveden na sud. Predložena novčana kazna je na novčani iznos od 20.750 kn i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cenzuravirus 22.12.2020.

    Nije im rekao da radi u"opštini"za drugove Tomaševića i Kovačevića.

  • NikolaTesla 21.12.2020.

    4 glavne ubojice u prometu? A gdje vam je očajno stanje cesta? Koje je krivo za bar 50% toga? Pojas? Još se nitko nije sudario radi toga što je nevezan, a puno njih jer su se išli vezati u prometu.. Brzina? Najčešći izgovor kojim se pere tužba protiv cestara. "nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti" - to samo u RH postoji i prolazi. A ceste "sama jama" , pitaš se zašto itko plaća 4 "cestarine" u gorivu, registraciji, porezu, i samu cestarinu. Strategija im je prepisana iz 1974. Kao i Zakon o sigurnosti na cestama. Samo više ne vozimo Fićeke, znate...

  • Old Kresoje 21.12.2020.

    On i Grdović zajedno imaju 4,96

Komentiraj...
Vidi sve komentare