To je to što me zanima!

Pijana Karlovčanka rekla da će ubiti konobara. Tražila troduplu žesticu, policiji vikala: Govna!

Karlovčanku je sud proglasio krivom i osuđena je na 16 dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna. Provela je dva dana u policijskom pritvoru...
Vidi originalni članak

Karlovčanka (37), inače državljanka Njemačke, je potkraj listopada 2023. oko 17.30 sati narušavala javni red i mir u caffe baru 'Indeks' u Karlovcu. Prema presudi Općinskog suda u Karlovcu, vikala je na konobara koji joj nije htio dati piće jer je bila pod utjecajem alkohola.

Kako navode, vikala je i galamila na djelatnika ugostiteljskog objekta.

KOD ĐURĐEVCA Prestizao traktor pa ga udario i zakucao u betonsku ogradu

- Uzet ću pištolj i ubit ću te ako mi ne daš piće. Što sam ja napravila, neću nikuda ići - govorila je. Istoga dana je, prilikom postupanja policije, omalovažavala ih i vrijeđala riječima: 'Govna, govna policijska'. 

Karlovčanku je sud proglasio krivom i osuđena je na 16 dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna. Provela je dva dana u policijskom pritvoru.

Okrivljena je izjavila da se ne smatra krivom. Osporavala je da je narušavala javni red i mir u caffe baru, ne sjeća se da je policijske službenike vrijeđala. Kako kaže, htjela je pokupiti svoj mobitel, a alkohol je pila tijekom večeri i bila pijana.

IZNENADIO I POLICAJCE 'Rambo' iz Gline predao vojni arsenal oružja, neće ga kazniti

Jedan od policajaca svjedočio je kako su morali upotrijebiti sredstva prisile i sredstva za vezivanje kako bi je uhitili. Vrijeđala ih je u policijskoj postaji nakon što je privedena.

Konobar je otkrio kako je Karlovčanka ušla u prostor šanka i od njega tražila da joj u čašu natoči i pomiješa tri žestoka pića, ali on je to odbio. Vratila se na terasu i vikala na njega te prijetila da će zvati policiju ako joj ne da piće.

Sutkinja je upozorila okrivljenu da se preostala kazna zatvora u trajanju od 14 dana neće izvršiti ukoliko u roku od 12 mjeseci ne počini jedan ili više prekršaja za koje joj je izrečena ista ili teža kazna, od izrečene uvjetnom osudom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • blacknight 21.02.2024.

    cuj troduplu???!!! vidi se da nije inteligentna nimalo. kod nas se u RH kaze trostruku

  • zagorac5000 21.02.2024.

    E da se hoce vratiti ono vrijeme kad je konobar smio izbacit pijane i neugodne goste van iz birtije....ufff

  • mmmmmmm7777777 21.02.2024.

    Žena majka kraljica -- i kad se ovi mole za takve da im Bog da pameti nevalja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare