To je to što me zanima!

Pijana majka ostavila sina na ulici te ga skoro ugušila

Poljska: Majka (21) je pila dok je dječačić plakao. Uzela ga je u ruke, stavila u kolica i ostavila na cesti ispred kuće. Srećom, nije naišao automobil
Vidi originalni članak

Paulina T. (21) živi u poljskom Siedlecu u barakama te je socijalni slučaj. Nedavno se toliko napila da je skoro ubila vlastitog sina.
Paulina je sjedila u baraci i pila. Njezin 16-mjesečni sin Łukaška je plakao, no majka se najprije pravila da ga ne čuje. Onda se digla, uzela je dječaka u ruke i stavila ga u kolica. Kolica s dječakom je izgurala van i ostavila ih nasred ceste. Srećom, dok su kolica bila na cesti, nije naišlo niti jedno vozilo. Dječak je urlao u kolicima i čuo ga je susjed. Dijete je donio u baraku i vidio je da je majka pijana. Nazvao je policiju. Pijana majka je onda uzela deku i njome je pokrila dijete te ga umalo ugušila. Policija je uskoro pokucala na vrata barake. Majku su uhitili i kasnije joj izmjerili dva promila alkohola. Dječaka su odvezli u bolnicu. Liječnici su utvrdili da ga je majka i tukla. Protiv nje će podignuti optužnicu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plavuša13 13.10.2009.

    Više neću ni čitati ovakve tekstove.Toliko me uznemire da se ovo jadno dijete u meni počne odmah ritati,toliko me izbace iz takta a i previše je ružno ono što bih napisala!Samo se nadam da će je stić zaslužena kazna,i da će neko pametan nać sirotom anđelu roditelje koji će ga odgojiti uz pravu roditeljsku ljubav!

  • Elf_188 13.10.2009.

    metak u celo i to je to..

  • mlad82 13.10.2009.

    prestrašno!!! :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare