To je to što me zanima!

Pijanac pao na tračnice: Lopov ga opljačkao i ostavio da leži

Iako je mogao upozoriti čuvara da je netko na tračnicama lopov je nakon pljačke samo otišao. Par minuta kasnije pijanac je u naletu vlaka ostao bez lijevog stopala
Vidi originalni članak

Muškarac iz Stocholma ugledao je pijanog muškarca na tračnicama. Skočio je do njega, ali ne da mu pomogne nego da ga opljačka. Nakon što mu je ispraznio džepove ostavio ga je da leži, a samo par minuta kasnije pregazio ga je vlak. Samo čudom muškarac (38) je preživio.

Lopov je na izlasku sa stanice prošao pokraj čuvara bez da mu je rekao da netko leži na tračnicama. 

- Imao je najmanje šest minuta da aktivira alarm. Da je rekao čuvaru što se događa on bi imao dovoljno vremena da zaustavi vlak, rekao je inspektor Dan Osenan, a prenosi Daily Mail

Švedska policija za pljačkašem sa željeznice traga od prošlog mjeseca. Cijeli događaj zabilježile su nadzorne kamere, a na snimci se vidi pljačka, a zatim i nalet vlaka u kojem je nesretni muškarac ostao bez lijevog stopala. 

S obzirom da lopov nije srušio muškarca na tračnice može ga se optužiti samo za krađu.

- Nažalost, ostaviti nekoga da umre nije zločin u Švedskoj, rekao je Osenan i dodao kako se nada da će sud ovaj slučaj shvatiti vrlo ozbiljno.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • narodni preporod 18.09.2012.

    Koji ste vi glupani - a je li se taj idiot trebao napiti tako da ne zna za sebe? To vam je kao u redu, je li? Dobio je što je zaslužio, jer je to sam birao. Ni pošten čovjek ne bi trebao riskirati život zbog pijandure, a kamoli lopov.

  • matej21 15.09.2012.

    Kakvih sve ljudi danas ima, rađe uzmu sebi 20 dolara, a ostave čovjeka da na njega naleti vlak...

  • annamarijas 15.09.2012.

    kuda ide ovaj svijet??

Komentiraj...
Vidi sve komentare