To je to što me zanima!

Pijani dječaci iz Zagreba pretukli Zadranina na rivi

Zagrepčani stari 15 i 16 godina na proputovanju kroz Zadar bili su pijani. Iz čistog mira počeli su vrijeđati Zadranina s djevojkom i potom ga napali
Vidi originalni članak

Maloljetničkom nasilju kao da nema kraja. Dvojica zagrebačkih srednjoškolaca, u dobi od 15 i 16 godina u petak poslijepodne na zadarskoj su rivi iz čista mira najprije počeli vrijeđati 20-godišnjeg Zadranina, a potom i nasrnuli na njega. Dok su se šakama obrušili na mladog Zadranina, njegova je djevojka otrčala do obližnje policijske postaje i pozvala u pomoć. Dvojica maloljetnika, koji su sa svojim kolegama bili na proputovanju kroz Zadar, bili su pijani, a u policijskoj im je postaji izmjereno više od 1,20 promila alkohola. Policija je protiv obojice podnijela optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Mladi Zadranin, koji ničim nije isprovocirao napad, srećom je tek lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krizbaher 16.11.2008.

    Kako su ga pretukla \"dječica\"? Pa osobno mi se nameće pomisao da se možda radi o mladom čovjeku nesklonom nasilju i nepripremljenom na ulične obračune, o mladiću koji možda smatra da mu nije nužna specijalizacija iz borilačkih vještina ili nošenje palice, dok se druži sa svojom djevojkom i šeta po rivi! A \"dječica\" u dobi od 15 i 16 godina ne moraju nužno biti tjelesne građe pileta i visine vrtnog patuljka!

  • 25sat 16.11.2008.

    Neka kaže tko šta hoće, ali šiba je u raju rasla. Ako netko nije u stanju odgojit svoje dijete, onda je on za psihijatriju. Ne kažem da djecu treba obavezno tući, ali moraju znati neku granicu. Ovi naši \"školovani\" pedagozi ništa ne rade po školama, u što sam se osobno uvjerio. U školi su tek toliko da škola ima pedagoga naplatnom spisku.

  • Piknik 16.11.2008.

    A ja se pitam kako su njega od 20g.pretukla dičica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare