To je to što me zanima!

Pijani gost u noćnom klubu u Vodicama htio ubiti policajca

Vodice: Policajac nije bio u službi, ali se svejedno legitimirao službenom značkom i iskaznicom. Više puta je došao do pijanog i rabijatnog gosta te ga upozoravao da prekine s takvim ponašanjem
Vidi originalni članak

Pijani gost (36) noćnog kluba u Vodicama je nožem pokušao ubiti policajca. Napad je bio u petak oko 3.30 sati u popularnom okupljalištu Makina. Policija je izvijestila kako je čovjek bez povoda verbalno napadao goste. Među njima je bio i policijski službenik Ravnateljstva policije. Nije bio u službi, ali se svejedno legitimirao službenom značkom i iskaznicom. Više puta je došao do pijanog i rabijatnog 36-godišnjaka te ga glasno upozoravao da prekine s takvim ponašanjem.  

- Prilikom posljednjeg upozorenja osumnjičeni je nožem pokušao usmrtiti policijskog službenika, koji je tom prilikom lakše ozlijeđen - kažu u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj. 

Uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • _Tin_ 30.08.2016.

    U Šibeniku je policija za dekoraciju.Npr. zaustave sina lokalnog glavonje koji vozi sa bocom piva u ruci i ne smije mu ništa.Ili su prijatelji,kumovi,rodjaci,susjedi pa se ne želi zamirit...Tribalo bi zaposlit policajce iz drugih županija,dat im stan i nek uvode reda,a ove naše poslat u druge gradove.A ovaj koji je napao policajca vjerojatno je neki od 'zaštićenih sinova'.

  • Sibenik-Grad 30.08.2016.

    A sta sere moga je imati laznu znacku ka dy je od cukra a ne covjek koga jebe sta jevpolicajac

  • Prva Proleterska 29.08.2016.

    Na osiguranju Putina , sam bio u civilu i absolutno neprimjetan . Na crtu nepropustnoga obruća , koje su osiguravali polcajci sa Kohlerima , dođe pijani il zadrogirani mladić sa majkom i na svaki naćin oće da prođe . Policajac ga je odvratio , kako neće i mali uz naguravanje sa majkom , koja ga je vukla nazad , počne da psuje Putina , povlaćeći se . E tu je bio posao za mene , pa ga upozorim , da ako se mu šta ne sviđa , da mu je grad na široko otvoren po drugim pravcima i da tu dolaze oni dobronamjerni. Kad je krivo izraćunao i shvatio , da ima ispred sebe građana , pa može nad njim da se izlaje , preteći i tućnjavom , morao sam izvaditi službenu iskaznicu , da se zna sa kim ima posla. Kad je policajac vidjeo , da se mu legitimiram , sa 10m je pritrćao do nas i tako urliknuo na maloga , da sam već mislio , da će ga zatući . Hoću da kažem SILA pokazivanja - nošenja oružja je ona , koja blokira ovakve idiote , a ne ustmena upozorenja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare