To je to što me zanima!

Pijani motociklist napao je pješaka, ženi oštetio Golf

Motociklist je divljao po cesti u Splitu. Prolaznik i vozačica su ga upozorili da je prošao kroz crveno. Pješaka je napao i razbio je staklo na automobilu
Vidi originalni članak

Dino B. (31) je u subotu navečer sa 1,80 promila alkohola divljao ulicom Brune Bušića u Splitu. Prolaznik i vozačica Golfa upozorili su ga nakon što je motorom prošao kroz crveno svjetlo. Dino je pobjesnio i napao pješaka, a vozačici je udarcem noge razbio staklo na autu i udubio vrata. Policija ga je uhitila i kod njega pronašla pištolj za kojeg je imao dozvolu. Prekršajni sudac ga je pritvorio na 15 dana zbog narušavanja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nevidljiv_ca 15.06.2009.

    Ovako blage kazne podsticu na veci broj nasilja diljem Hrvatske.

  • sonijakodimi 15.06.2009.

    samo 15 dana i šta poslije toga opet če ludit i glumit barabu dok nekog ne ubije i onda če reč ajmo ga sad zatvorit na 2 god. a kad izađe prvo če ubit suca ,pa če mu 5 god.sudit je uračunjljiv nije ,je itako u krug , ako živimo u banani državi nemora nam bit ,ili mora i takvo sudstvo , ja bi njega na 20 god.u zatvor pa nek tamo razmišlja ,ali opet nekima kao žužiču je bolje i u zatvoru nego nama šljakerima koji krpamo kraj sa krajom za 2-3 000 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare