To je to što me zanima!

Pijani muškarac iz plinskog pištolja pucao u konobare

Dubrovnik: Pijani 'revolveraš' je uznemiravao goste kafića pokazujući pištolj za pojasom. Nakon toga su ga konobari izveli van. On je ispalio hitac
Vidi originalni članak

Muškarac (25) iz Nove Mokošice pucao je iz plinskog pištolja na konobare u subotu oko 2.40 sati ispred kafića "Laura" u Ulici Frana Supila u Dubrovniku. Pijani 'revolveraš' je uznemiravao goste kafića pokazujući pištolj za pojasom. Nakon što su ga dvojica konobara izvela van, ispalio je prvi hitac u zrak, a drugi u konobare. Potom je pobjegao Fiatom Tipo prema Mokošici. Policija ga je uhitila na mostu preko Rijeke dubrovačke. Oduzeli su mu pištolj i 15 komada streljiva. Konobari nisu ozlijeđeni. 'Revolveraš' je dobio dvije prekršajne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sprinterica 04.07.2009.

    ovaj pucao, u rijeci pijnai kreten se zaletio na terasu kafića ma kako me sve ovo ljuti, mi pušači smo ubojice drugih, građani drugog reda, ne možemo u biurceve a ovakve budale mogu lokati po bircevima, ubijati druge pištoljima, autima i to je u redu, pa je poruka sljedeća: alkohol neće nitko zabraniti jer nije opasan po život ne izaziva infarkt, ne truje nikog oko sebe ali tu tamo neka pijana budala ubije cijelu obitelj na cesti, zaleti se u birtiju itd.

  • milangirl86 04.07.2009.

    Treba mu nabit taj Gun u dupe i pucat, pa neka onda se Kur..!!!

  • Nikola Vuk Skopje 04.07.2009.

    Glazba:Enio Moricone Redatelj:Sergio Leone Glavna uloga:Neka pijana budala,nije ni bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare