To je to što me zanima!

Pijani nasilnik bježao u šumu od policije, pronašli mu pušku

Kako smo već pisali, muškarac je u Kuzmici prijetio ženi smrću te je izašao iz kuće, a u tom trenutku žena je otišla kod susjeda, sakrila se i pozvala pomoć
Vidi originalni članak

Muškarac (49), koji je u ponedjeljak poslijepodne u Kuzmici kod Pleternice supruzi prijetio smrću, imao je 1,49 promila alkohola, izvijestila je PU požeško-slavonska. 

Nakon uhićenja kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako Slavonac za pušku koju je posjedovao nije imao potrebne dozvole zbog čega će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog 'nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari'. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem će se utvrditi sve okolnosti događaja. 

Podsjetimo, policija je u ponedjeljak zaprimila dojavu o obiteljskom nasilju te su izašli na teren. Kako smo već pisali, muškarac je prijetio ženi smrću te je izašao iz kuće, a u tom trenutku žena je otišla kod susjeda, sakrila se i pozvala pomoć. 

Nakon dolaska policije nasilni Slavonac pobjegao je kroz stražnje dvorište u šumu. Za njim je nekoliko sati tragalo desetak policajaca s pancirkama naoružanih puškama te su ga uz pomoć psa tragača pronašli nakon nekoliko sati te ga priveli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Filomena 26.05.2015.

    što trijezan misli to pijan radi !

  • 779danai4ure 26.05.2015.

    koji jadnik;triba se opit da bi ima hrabrosti nekom pritit,i to još ženi.ma srami se!

  • 26.05.2015.

    Evo, i sad da postoji politička volja da se napravi sveobuhvatna akcija u kojoj bi se od građana ove zemlje bezakonja otelo svo to ilegalno oružje, ovo se ne bi dogodilo. Koliko je koštala ova akcija sa specijalcima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare