To je to što me zanima!

Pijani norveški turisti pali u provaliju od 11 metara

Dvoje turista propalo je kroz nisko raslinje uz šetnicu te su pali među kupače kod Zlatnih stijena. Imaju slomljena rebra i ozljede glave
Vidi originalni članak

Dvojica Norvežana, S.D. (58) i O.G.B. (57), u petak su oko 20 sati pali sa šetališta kod Zlatnih stijena u Puli. Pali su u provaliju duboku 11 metara. Hitna pomoć prevezla ih je u pulsku bolnicu.
- Jedan je odmah pao s vrha staze na stijene, a drugi se survao niz liticu, ali se prije pada kratko vrijeme grčevito držao za stijenu. Krv im je curila iz glave - kaže očevidac Stefano P. iz Švicarske.  Kaže da nikada ništa slično nije vidio i misli da su Norvežani bili pijani. 
 - Čuo se tupi udarac, ali ni jedan nije zapomagao. Bila je mukla tišina. Odmah se oko njih stvorilo puno ljudi koji su zvali policiju i hitnu pomoć -  kaže Stefano P.  Pri padu su zadobili teške ozljede ali su, kaže policija, izvan životne opasnosti. Neslužbeno doznajemo da su slomili rebra, kralješke i imaju ozljede glave.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 09.07.2010.

    Nekaj, ipak, ne kužim: pali su među kupače, a izvlačili su ih uz stijene sa vatrogasnim vozilom???? Kak\', onda ti kupači dolaze (i odlaze) na plažu???

  • NOMEN EST OMEN 09.07.2010.

    @left1 .... da meni dijete padne pitao bih te ja di bi ti bila jaja mamlaze priglupi, postoje i drugačije ograde, koje bi se uklopile u krajolik majmune ...

  • user_27152 09.07.2010.

    ajde da su nizozemci nebi me čudilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare