To je to što me zanima!

Pijani prijetili nožem i od ukućana tražili novac

Dvojica pijanih mladića upali su u dvorište kuće u Kutini. Tamo su divljali i napadali ukućane od kojih su tražili novac. Policija ih je brzo uhvatila
Vidi originalni članak

Dvojica pijanih mladića, u dobi od 23 i 24 godine, upali su 6. svibnja u dvorište obiteljske kuće kraj Kutine. Napali su 52-godišnjeg vlasnika od kojeg su tražili novac. Supruga vlasnika htjela je nazvati policiju, no jedan od napadača joj je istrgnuo mobitel iz ruke i bacio ga o pod. Uplašena žena pobjegla je u kuću. Bijesni napadači zatim su oštetili dva auta parkirana u dvorištu. Upali su u kuću i 90-godišnjoj starici zaprijetili nožem i od nje tražili novac. No novac nisu dobili. Sukobili su se zatim i s dvojicom muškaraca koji su došli do dvorišta vidjeti o čemu je riječ. Napadači su zatim pobjegli u nepoznatom smjeru. Obojicu su vrlo brzo uhitili i priveli. U kući 23-godišnjeg napadača policija je našla 12 sjemenki indijske konoplje, a u kući drugoga 24 komada streljiva i spremnik za automatsku pušku. Oba razbojnika u petak će privesti istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trešnja 08.05.2009.

    Roditelji,tjerajte svoju djecu raditi i pomagati drugima,jer će od same dosade postati kriminalci i ubojice.Sve zlo koje se događa dolazi od besposličarenja i dosade.Došlo je vrijeme kad se roditelji moraju bojati svoje djece,jer smo ih preliberalno odgajali.Mi se od posla ubijamo,a oni se ubijaju od same dosade!

  • lepicane 08.05.2009.

    molim vlast da u promjene zakona ubaci i pravo vlasnika da u čuvanju života i imovine na svojem vlasništvu može nakažnjeno upucati ovakvu i sličnu bagru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare