To je to što me zanima!

Pijani slijepac bez obje šake ubo kolegu u trbuh

Marija Žarkovića (39) iz Makarske nožem u trbuh ubo je Jugoslav Mehmedović (39), invalid Domovinskog rata i slijepac bez obje šake
Vidi originalni članak

Makarska je policija u obavijesnom razgovoru s Mariom Žarkovićem (39) utvrdila kako ga je u subotu u 4 ujutro u kafiću "Iguana" u trbuh nožem ubo njegov prijatelj Jugoslav Mehmedović (39). Navodno je Žarković Mehmedoviću, koji je slijep i bez obje šake, sam zavezao nož za podlakticu, tražeći da ga pokuša ubosti. Slijepi je Mehmedović u bizarnoj igri uz obilne količine alkohola više puta zamahivao bodežom, a jednom ga je i dohvatio. Isprva uopće nije znao da je ranio svog prijatelja u trbuh. Kasnije ga je Žarković odvezao ga kući, te ranjen s njim još sat vremena ispijao alkoholna pića.
Liječničku je pomoć zatražio tek u 14 sati u makarskoj Hitnoj pomoći. Prevezen je u KBC Split i proveo nepuna dva dana na Odjelu digestivne kirurgije. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede i pušten je na liječenje kući u Makarsku.
Policija je o slučaju uputila posebno izvješće Državnom odvjetništvu koje treba utvrditi postoje li elementi kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Keira 01.12.2007.

    tako sam se ja jednom s prijateljicom igrala koja moze vise zileta progutati...kakva glupost...

  • entoni 01.12.2007.

    Alkohol ili cigarete su često štaka muškarcima kao ženama Normabel, Apaurin, nemamo svi istu psihu, netko pukne i za male stvari, dok drugi može proći strahote i ostati isti !

  • entoni 01.12.2007.

    Bilo mi je to čudno u naslovu kao trik ? Živi su obojica i ako je bila šala dobro prošlo ! Bez obzira na hendikep ovaj bi se čovijek ipak mogao obraniti da ustreba ! Pili su ali u stanu nisu vozili a mislim da im nije nitko od vas platio cugu ! Moga bratića su četnici izboli nekoliko puta u trbuh i bilo bi mu lakše da se može i napiti koji put ! Stric koji je bio zatočen u Kninskoj tvrđavi svaki dan malo popije puno puši ima neku odsutnost u očima teško je živjeti sa tako strašnim uspomenama ! Problem je što se branitelje šalje u Hag ili ih se pokušava sakriti,nitko se ne brine kako je tim herojima ,još moraju dokazivati invalidnost,mnogi nemaju prihoda za skroman život propadaju pate tko ih štiti ? Za one iz 2. sv. rata se i predobro država pobrinula a naši danas se ubijaju od jada ! Kako vam je kada samo jednom imate noćnu moru a ljudi koji su gledali i doživljavali strahote puno češće se bude u strašnim noćnim morama !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare