Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani slijepac bez obje šake ubo kolegu u trbuh

Marija Žarkovića (39) iz Makarske nožem u trbuh ubo je Jugoslav Mehmedović (39), invalid Domovinskog rata i slijepac bez obje šake

24sata
Foto: 24sata
9 komentara

Makarska je policija u obavijesnom razgovoru s Mariom Žarkovićem (39) utvrdila kako ga je u subotu u 4 ujutro u kafiću "Iguana" u trbuh nožem ubo njegov prijatelj Jugoslav Mehmedović (39). Navodno je Žarković Mehmedoviću, koji je slijep i bez obje šake, sam zavezao nož za podlakticu, tražeći da ga pokuša ubosti. Slijepi je Mehmedović u bizarnoj igri uz obilne količine alkohola više puta zamahivao bodežom, a jednom ga je i dohvatio. Isprva uopće nije znao da je ranio svog prijatelja u trbuh. Kasnije ga je Žarković odvezao ga kući, te ranjen s njim još sat vremena ispijao alkoholna pića.
Liječničku je pomoć zatražio tek u 14 sati u makarskoj Hitnoj pomoći. Prevezen je u KBC Split i proveo nepuna dva dana na Odjelu digestivne kirurgije. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede i pušten je na liječenje kući u Makarsku.
Policija je o slučaju uputila posebno izvješće Državnom odvjetništvu koje treba utvrditi postoje li elementi kaznenog djela.

Možda vas zanima i ovo:
Message