To je to što me zanima!

Pijani traktorist udario je i vrijeđao policajca u Petrinji

Sisačko-moslavačka policija u ponedjeljak je izvijestila da je policajac oko 22,30 sati u Petrinji zaustavio traktor te kontrolom utvrdio kako mu je za volanom vozač pod utjecajem alkohola (1,45 promila)
Vidi originalni članak

Nakon što ga je izvrijeđao i prijetio mu, pijani 36-godišnji petrinjski traktorist u subotu navečer šakom je udario policajca koji ga je zaustavio tijekom kontrole prometa, no ubrzo je savladan i uhićen.

Sisačko-moslavačka policija u ponedjeljak je izvijestila da je policajac oko 22,30 sati u Petrinji zaustavio traktor te kontrolom utvrdio kako mu je za volanom vozač pod utjecajem alkohola (1,45 promila), i to za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola.

Nakon što mu je odbio na uvid dati vozačku i prometnu dozvolu, 36-godišnji traktorist je policajca izvrijeđao i prijetio mu, a potom ga i udario šakom, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Uz prisilu je uhićen i priveden u policijske prostorije, koja će ga kazneno prijaviti zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju te prekršajno sukladno zakonima o prekršajima protiv javnog reda i mira te sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čikpogodiko 24.10.2022.

    zanimljivo, kad nemaju nikakvih osnova za sankcioniranje gradjana drzavni sluzbenici pronadju opravdanje u "vrijedjanju" policajca iako, budimo iskreni, interpretacija necijeg ponasanja moze pokazati uvredu iako iste nije bilo vec samo i iskljucivo samo gruba istina. drugim rijecima, policajci, ali i drugi drzavni sluzbenici gradjane rh vrijedjaju vec desetljecima, ali ih to bas previse i ne zanima jer su navikli u drustvu jednakih biti jednakiji pa sebi dopustaju prava koja drugi gradjani nemaju, a istovremeno ignoriraju obveze proizasle iz tih prava. tj "nista nova na istocnom bojistu"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare