To je to što me zanima!

Pijani traktorist zabio se u drugi traktor i ubio vozača

Pretječući Č.D., koji nema dozvolu za upravljanje traktorom, udario je traktorskim priključkom o drugi traktor, koji je sletio u kanal
Vidi originalni članak

Kod mjesta Velika u blizini Požege u sudaru dva traktora u četvrtak oko 13 sati poginula je jedna osoba. Č.D. je s 2,19 promila alkohola u krvi i traktorom nepropisno pretjecao drugi traktor, koji je vozio J.P. Pretječući Č.D., koji nema dozvolu za upravljanje traktorom, udario je traktorskim priključkom o drugi traktor, koji je sletio u kanal. J.P. je preminuo sat vremena kasnije u Općoj bolnici u Požegi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sined 19.10.2007.

    pime ga, pime ga, sve do dana belega

  • CERAT 19.10.2007.

    MORAM PRIZNATI DA SE NE ČUDIM. PO PODRAVSKOJ MAGISTRALI SE VOZE TRAKTORI TOTALNO ALI TOTALNO TEHNIČKI NEISPRAVNI A VEČINA IH JE I POD \"GASOM\" ISTO TAKO JE I SA BICIKLISTIMA A OPET MORAM SPOMENUTI NAŠU DRAGU POLICIJU KOJA IH UREDNO ZAOBILAZI. PA AJDE NEKA MI NEKO KAŽE RAZLIKU IZMEĐU VOZAČA OSOBNOG VOZILA,TRAKTORA ILI BICKLA PA KAJ ZA SVE NE VRIJEDE ISTA PRAVILA???? KAK SE MENI ČINI DA BAŠ I NE A KAD SE NEKAJ DOGODI ONDA SE SVI ZGRAŽAJU. PA LJUDI MOJI KAJ NE VIDITE DA SMO BANANA DRŽAVA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare