To je to što me zanima!

Pijani Uremović skočio u Rječinu tražiti Jovičića?

Arnold Uremović (23) je 8. travnja ''dobrog duha Rijeke'' Vitomira Jovičića Simkea (36) bacio u vodu uz bodrenje okoline. Obojica su bili pijani
Vidi originalni članak

Arnold Uremović (23) je 8. travnja "dobrog duha Rijeke" Vitomira Jovičića Simkea (36) bacio u vodu uz bodrenje okoline. Prethodno je ovaj od njega tražio cigaretu, a Uremović ga je omalovažavao i tražio da pleše break dance i repa za cigaretu, piše Novi list. Potom ga je bacio u vodu. Uremovićeva djevojka je nazvala policiju i rekla: "Mladić je skočio u mrtvi kanal!" Potom je nestala. Obojica su bili pijani. Deset dana nakon toga pronađeno je Simkeovo tijelo u Riječini. Navodno su svjedoci rekli kako je Uremović skočio u vodu tražiti Simkea.
- Čisto sumnjam u to i među mladim Riječanima se priča da je Uremović koji je bio bahat i arogantan znao iz zafrkancije bacit tu i tamo nekog u Rječinu - rekao je brat ubijenog Simkea, Žarko.
Hinko Mance iz riječke vatrogasne jedinice rekao je da ih je policija 8. travnja obavijestila da dođu na most kod hotela Continental.
- Stigli smo oko 22.25 sati i tamo nam je rečeno da je netko skočio u rijeku. Pretraživali smo područje lampama do 23.15 sati, a tad su kolegama rekli da mogu ići jer je jedan od očevidaca rekao da je osoba koja je skočila i izašla iz vode - rekao je Mance. Dodao je da nisu znali o čemu je riječ i pretpostavljali su da je stvar riješena.
Učenici nekoliko riječkih gimnazija okupili su se u četvrtak kod hotela Continental i na prosvjedu "Oprosti nam Simke" govorili da su krivci zločina i oni koji su vidjeli, a nisu progovorili. Dodali su da je šutjeti također kazneno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • classic 07.05.2009.

    Prljava igra neka..... Uremoviću je sigurnije da ostane iza rešetaka na duze vrijeme....

  • pula65 07.05.2009.

    duboko se ispričavam administratoru jer su moje riječi pogodile njegove osječaje,,,,, ljude se može ubijati,,, ali nedo" bog iste te počinitelje PSOVATI,,,,, koja ste vi .....

  • kk666 07.05.2009.

    prljava igra uremovićevog odvjetnika .. taj je poznat po takvim igrama

Komentiraj...
Vidi sve komentare