Obavijesti

News

Komentari 6

Pijani Uremović skočio u Rječinu tražiti Jovičića?

Pijani Uremović skočio u Rječinu tražiti Jovičića?
1

Arnold Uremović (23) je 8. travnja ''dobrog duha Rijeke'' Vitomira Jovičića Simkea (36) bacio u vodu uz bodrenje okoline. Obojica su bili pijani

VIDEO

Arnold Uremović (23) je 8. travnja "dobrog duha Rijeke" Vitomira Jovičića Simkea (36) bacio u vodu uz bodrenje okoline. Prethodno je ovaj od njega tražio cigaretu, a Uremović ga je omalovažavao i tražio da pleše break dance i repa za cigaretu, piše Novi list. Potom ga je bacio u vodu. Uremovićeva djevojka je nazvala policiju i rekla: "Mladić je skočio u mrtvi kanal!" Potom je nestala. Obojica su bili pijani. Deset dana nakon toga pronađeno je Simkeovo tijelo u Riječini. Navodno su svjedoci rekli kako je Uremović skočio u vodu tražiti Simkea.
- Čisto sumnjam u to i među mladim Riječanima se priča da je Uremović koji je bio bahat i arogantan znao iz zafrkancije bacit tu i tamo nekog u Rječinu - rekao je brat ubijenog Simkea, Žarko.
Hinko Mance iz riječke vatrogasne jedinice rekao je da ih je policija 8. travnja obavijestila da dođu na most kod hotela Continental.
- Stigli smo oko 22.25 sati i tamo nam je rečeno da je netko skočio u rijeku. Pretraživali smo područje lampama do 23.15 sati, a tad su kolegama rekli da mogu ići jer je jedan od očevidaca rekao da je osoba koja je skočila i izašla iz vode - rekao je Mance. Dodao je da nisu znali o čemu je riječ i pretpostavljali su da je stvar riješena.
Učenici nekoliko riječkih gimnazija okupili su se u četvrtak kod hotela Continental i na prosvjedu "Oprosti nam Simke" govorili da su krivci zločina i oni koji su vidjeli, a nisu progovorili. Dodali su da je šutjeti također kazneno djelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...