To je to što me zanima!

Pijani vozač (76) udario u zid i završio u garaži - policajca

Franjo Ž. proletio je kroz ogradu obiteljske kuće u Koprivnici, udario u betonski zid i potom završio u garaži. Imao je 1,80 promila u krvi. Policija ga je prekršajno prijavila
Vidi originalni članak

Franjo Ž. umjesto da uđe u desni zavoj, proletio je u petak kroz ogradu obiteljske kuće u Bilogorskoj ulici u Koprivnici. Udario je u betonski zid, a potom je završio u garaži policajca Josipa Jurenca. “Parkirao” se je na bok i u potpunosti je razbio Golf. Bio je pijan.

Ukućane i susjede je usred noći prestrašio snažni prasak. Dotrčali su u dvorište i imali što vidjeti. Nazvali su policiju i Hitnu pomoć. Zbog nezgodnog položaja, policajci i djelatnici Hitne pomoći namučili su se dok su izvukli vozača. Iz uništenog auta izašao je samo s lakšim ozljedama, zbog kojih nije morao u bolnicu.

Izmjerili su mu 1,80 promila alkohola u krvi pa ga je policija odmah odvela u postaju na triježnjenje. Nakon toga su ga prekršajno prijavili. Šteta na automobilu je totalna, a na garaži nekoliko tisuća kuna.


Idi na 24sata

Komentari 40

  • amiki 28.02.2012.

    Možda je ovako i smiješno jer samo je auto totalka.Ali da je bilo u dvorištu dijete ili bilo koji ukućanin ....Trebali bi policjoti alkotest odmah ispred birtije

  • nuša matanova 28.02.2012.

    tko zna ,zna

  • IvanJakovcic 28.02.2012.

    ovaj stvarno nije mogao naći bolje mjesto za parkirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare