To je to što me zanima!

Pijani vozač džipa poletio i zabio se u prvi kat kuće

Nema žrtava: Pijani je vozač, bježeći od policije, svojim terencem naišao na veću hrpu zemlje na cesti koja ga je odbacila u prvi kat obližnje kuće
Vidi originalni članak

Probudila me stravična lomljava, činilo se kao da se pakao otvorio. Još sam u šoku, ispričao je vidno potreseni vlasnik kuće John Sarli (58). Spavao je u drugom dijelu kuće u američkom Long Islandu i srećom je prošao bez ozljeda. U prvi kat njegova doma u petak oko pola jedan u noći džipom Grand Cherokee zaletio se Adam Clark (20). On i suvozač Richard Mailand (20) bili su pijani. Bježeći od policije, Adam je jurio velikom brzinom.
- Naišao je na hrpu zemlje na cesti. Ona ga je jednostavno, kao u filmu, odbacila u zrak. Letio je gotovo 20 metara, a zatim se zabio u prvi kat viktorijanske kuće - rekao je policajac Robert Lehman.
Udarivši u kuću, zbog težine i oštećenja popustio je vanjski zid te se terenac stropoštao u prizemlje. Clark i suvozač izašli su iz auta teturajući, crvenih očiju, no prošli su samo s ogrebotinama. Uhitili su Clarka i optužili ga za vožnju u pijanom stanju, kriminal te dovođenje u opasnost ljudi i imovine. Suvozača su pustili. Clarkov otac platio je jamčevinu od 5150 kuna. Rekao je da se sin kaje zbog svega te kako je inače miran mladić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mm555 07.09.2009.

    I kaže praščić: \"Pa nisam ja budala, znam ja kuće radit, svoju sam od slame napravio!\"

  • trešnja 07.09.2009.

    Čuj...viktorijanska kuća...izvana,a iznutra šuplja i montažna....a zato oni imaju tako lijepe kuće jer su od kartona,pardon,gipsa....

  • zlodi 07.09.2009.

    a jeste vidjeli kada dojde vjetar gospoda katerina,kaj stoga napravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare