To je to što me zanima!

Pijani vozač pokupio starca na pješačkom i teško ga ozlijedio

Na pješačkom prijelazu teško je ozlijeđen pješak (81). Na njega je ne zaustavivši se naletio svojim automobilom 64-godišnji vozač, kojemu je alkotestom izmjereno 1,79 promila
Vidi originalni članak

U blizini trgovačkog centra Lidl u Novoj Gradiški u srijedu 23.studenog oko 17.15 sati u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 81-godišnji pješak. Njega je dok je prelazio cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine udario i na kolnik srušio 64-godišnji vozač.

Zbog teških ozljeda pješak je prevezen u novogradišku bolnicu i zadržan na liječenju. Vozač je podvrgnut alkotestiranju i izmjereno mu je 1,79 promila. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Iste večeri, u četvrtak oko 20,50 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa utvrdili da 46-godišnjak unatič izrečenoj mu zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola.

Provedenim alkotestiranjem su izmjerena mu je koncentracija alkohola od čak 3,09 promila. Alkoholiziranog vozača policija je zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 46-godišnjeg vozača podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blackeagle 25.11.2016.

    Nije bmw pa ni ne piše koji auto je bil...

  • kanader 24.11.2016.

    Policija odradi svoje, pijane vozače zadrži koliko smije i pusti ih. I opet Jovo- nanovo. Puno toga trulo u našem sudstvu.

  • octavia rs 24.11.2016.

    Sad ga kaznit s 179000kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare