To je to što me zanima!

Pijani vozač pred očima joj ubio sestru blizanku (16)

Varaždin: Pijani 18-godišnjak pretjecao je kamion i nije zakočio na vrijeme da izbjegne djevojku (16) koja je u tom trenu hodala lijevom stranom ceste
Vidi originalni članak

Prazniku rada se obitelj Šantovec više nikad neće veseliti. Kćer i sestru (16) ubio im je u četvrtak 18-godišnji vozač s 1,28 promila alkohola u krvi i samo dva mjeseca vozačkog iskustva.
Ivana je iz rodne kuće u Martijanecu kraj Varaždina sa sestrom blizankom Marijom i prijateljicom krenula u lokalni kafić. Oko 21.45 sati mladić je Škodom pretjecao kombi. Velikom brzinom udario je Ivanu i na haubi je nosio 30-ak metara. Pala je i teško ozljeđena preminula nekoliko sati kasnije. Nesretna djevojka hodala je uz rub kolnika jer u selu nema nogostupa.
- Taj dečko živi u obližnjem selu. Kad je udario Ivanu, stao je. Ona je samo nepomično ležala - kazao je svjedok ove tragedije.
- Idem po dijete u bolnicu pa na groblje. Sutra ćemo je pokopati - jedva je prozborio shrvani otac Stjepan. Majci su dali injekciju za smirenje, a sestra blizanka bila je u petak tiha i vidno šokirana.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mr X 03.05.2008.

    Sve citam vase komentare i cudim vam se, naime jos jedan Hrvat manje, a usmrtio ju je pijani vozac, ali to i ne bi bilo toliko cudno, da je kod nas alkohol za upravljacem dozvoljen, ne, ne, kod nas je nula promila, ali i ljudi dalje ginu zbog pijanih vozaca, a da paradoks paradoksalnog paradoksqa bude jos veci, u Saboru raspravljaju o ukidanju nula promila. Ali ima jos nesto, naime populacija Hrvata je u drasticnom padu, mortalitet nam raste a natalitet pada, ali ima jedno objasnjenje, naime pa zene ne stignu toliko radjati, koliko MI stignemo poubijati, zivjela HR jos dva tri tjedna, mislim dok ne izumremo

  • classic 03.05.2008.

    Osoba vec s 18 godina u guzici mora biti odgovorna za sebe i druge... Sama činjenica da si popio i sjeo za volan je neoprostiva.

  • krizantema 03.05.2008.

    e sad ga za primjer ostalima kaznit minimalno ili nikako,tako da se svaki nadobudni kreten moze i dalje bez straha nalokat ko svinja i provozat se po djecjem igralistu po mogucnosti.sam mi nije jasno kako to da se nijedan takav ne zaleti malo do markova trga......

Komentiraj...
Vidi sve komentare