To je to što me zanima!

Pijan kod Dicma ušao u krivu traku i zabio se u auto s tri djevojke: Poginula putnica (18)

Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač osobnog vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je  vozilom prešao suprotnu kolničku traku i udario u drugo osobno vozilo
Vidi originalni članak

Liječnici nisu uspjeli spasiti život 18-godišnje djevojke koja je stradala jučer u popodnevnim satima u prometnoj nesreći kod Dicma.

Preminula je danas u bolnici.

O svemu su se oglasili i iz PU Splitsko-dalmatinske.

U odnosu na prometnu nesreću koja se dogodila jučer, 08. rujna 2023.g. oko 18:35 sati u Dicmo, Prisoje, danas u jutarnjim satima u bolnici preminula je 18-godišnja putnica. O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno općinsko državno odvjetništvo. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid. Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač osobnog vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je  vozilom prešao suprotnu kolničku traku i udario u drugo osobno vozilo u kojem su se nalazile tri ženske osobe. 44-godišnji vozač zadržan je u bolnici i kada se ostvare uvjeti nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje - javljaju iz policije i dodaju:

ZATVORILI CESTU FOTO Sudar dva auta kod Dicma: Četvero ljudi ozlijeđeno

- Ostale dvije sudionice ( maloljetnica i 25-godišnjakinja) zadobili su teške tjelesne ozlijede i također se nalaze u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Bravo sve si tocno napisao. Pametnom dosta 👏👏🙌🙌 10.09.2023.

    Treba vratiti Smrtnu kaznu za ovakve siledjije I sve one koji napadaju nevinu djecu . Zivot za zivot jedino tako mozemo ici dalje Amen

  • žkime 09.09.2023.

    Ime,prezime i slika ubojice.

  • sinjskidišpetpk 09.09.2023.

    i to dicmo je prokleto,svako malo prometna nesreća sa,smrtnim posljedicama,i to uvijek mladi ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare