To je to što me zanima!

Pijani vozač usmrtio pješakinju pa pobjegao, a kasnije se vratio

Nakon udara vozač (24) je napustio mjesto nesreće te se naknadno vratio. Priveden je u policiju i protiv njega slijedi kaznena prijava, za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći
Vidi originalni članak

Vozač pod utjecajem alkohola osobnim automobilom Volkswagen, požeških registracija, kod Požege je u prebrzoj vožnji naletio na 51-godišnju pješakinju, koja je smrtno stradala na mjestu nesreće, izvijestila je u srijedu požeško-slavonska policija.

Prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22.05 sati u mjestu Alilovci, kada je 24-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario u 51-godišnju pješakinju, koja je na mjestu poginula.

Nakon udara vozač je napustio mjesto nesreće te se naknadno sam vratio, javlja 034portal.hr.

Priveden je u policiju i protiv njega slijedi kaznena prijava, za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći, izvijestila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nori 🖖 11.10.2017.

    Vratio se po tablicu

  • 11.10.2017.

    Požega nakon "Župan dogadjanja" postala glavna tema....šteta što nije po dobrom!

  • lakej99 11.10.2017.

    sad bu dementna nama sve pojasnila i garant i ovdje ima podjeljene odgovornosti a onaj erohercegovanc će to potkrijepit stavom da je normalno vozit pijan,ne prilagodit se situaciji na cesti a kjučna točka je da obvezno pobjegnu sa mjesta nesreće a nakon svega jako plaču i budu oslobođeni ili nedaj bože dobiju neku smiješnu kaznu...a sve bi trebalo početi od one čuvene:ako piješ ne vozi i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare