To je to što me zanima!

Pijanog muškarca priveli, opirao se i udario policajca

Zagrebački policajci su se u petak oko 12.25 sati odazvali na intervenciju, na okretištu tramvaja Savski most gdje su zatekli pijanog muškarca (29)
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci su se u petak oko 12.25 sati odazvali na intervenciju, na okretištu tramvaja Savski most, gdje su zatekli pijanog Ivana T. (29) bez osobnih isprava. Priveli su ga zbog utvrđivanja identiteta, a muškarac je u službenom autu počeo vrijeđati policajca. Dolaskom u postaju Ivan je nastavio s vrijeđanjem te je nasrnuo na policajca, udario ga i potom pao na pod, zbog čega se ozlijedio. Policajci su morali upotrijebiti silu. Policijski službenik i Ivan T. lakše su ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kakma 05.03.2008.

    Pijanoga i Policija cuva.

  • mik 05.03.2008.

    Hoće li ikad ljudi prestati \"nasrtati\" na djelatnike policije ili se radi o nečem drugom?Poznato mi je da i danas neki policijski djelatnici upotrebljavaju silu i kad ona nije potrebna,Često sami znaju izazvati nekakvu konfliktnu situaciju kako bi nekom jadniku \"objasnili\"što su to represivne mjere i \"dozvoljena \" upotreba sile.Smeta mi ponajviše to što objašnjavaju takav čin na tako banalan način da je i priglupom čovjeku jasno da su nekog jadnika bezrazložno pretukli.Jeli naša policija tu da nam pomaže i služi ili da rade neke svoje sumnjive poslove?Čast izuzetcima jel sam upoznao i dosta kulturnih i da se tako izrazim \"normalnih\" djelatnika policije zbog kojih ovaj svoj komentar i nisam napisao malo oštrije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare