To je to što me zanima!

Pijanog sina (11) donio na rukama u zadarsku bolnicu

Navodno je 11-godišnjak ukrao bocu alkoholnog pića iz očeve garaže i napio se te mu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola u krvi. U bolnici je i stabilno je
Vidi originalni članak

Otac  je  nešto poslije ponoći na Novu godinu na Hitnu pomoć u Zadru na rukama donio sina  (11) klonulog od pijanstva. Na Hitnoj pomoći nsu mu dali infuziju i poslali ga na Odjel pedijatrije zadarske Opće bolnice. Tamo se u subotu oko podneva još liječio od posljedica pijanstva, no liječnici nisu htjeli dati nikakve informacije o dječakovom stanju, a ravnatelj Opće bolnice Dario Nakić kazao nam je samo da se dječakovo stanje stabiliziralo.  Navodno je 11-godišnjak  ukrao bocu alkoholnog pića iz očeve garaže i napio se te mu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola u krvi. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zgbzagreb 02.01.2011.

    Prekrasni brižni roditelji. Sigurno je puno puta dobio batina pa zna da će i sada proći nekažnjeno. Možda će mali zvati Plavi telefon da mu roditelji brane da radi što hoće.

  • MarinaKaracic 02.01.2011.

    iz grešaka se uči....bitno je da ova priča ima sretan kraj...

  • gračanka 01.01.2011.

    malo sam popio i kučna vrata promašio tako rade SLAVONCI.Nije za pohvalu ali i to se mora nekada probati prije ili kasnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare