To je to što me zanima!

Pilom je rušio stablo, krošnja mu pala na brata i ubila ga...

U naselju Pivnica Slavonska prilikom rušenja stabla poginuo je muškarac (65). Njegov šest godina mlađi brat motornom pilom rušio je stablo vrbe na ulici. Krošnja je pala na njega..
Vidi originalni članak

Virovitička policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv muškarca (59) za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života opasnom radnjom. Policija drži  da je on odgovoran za smrt svog brata koji je poginuo u četvrtak oko 16.30 sati u naselju Pivnica Slavonska, prilikom rušenja  stabla.

Osumnjičeni (59) se tereti da je motornom pilom rušio stablo vrbe na ulici ispred obiteljske kuće, te da je u padu krošnje udarila u tijelo njegovog 65 – godišnjeg brata, koji se nalazio u neposrednoj blizini s ručnim kolicima. Nesretni čovjek je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Anonimni36 07.07.2020.

    u tom selu su vam za vrijeme 2. svijetskog rata a i prije ubijali ljude ako nisu glasali za specificnu osobu baka mi je rekla da dok je ona mala bila da joj je njezin tata prico kako u tom selu ako nisi glaso za nekog kog su oni htjeli da bi te ubili samo sto nebi rekli da je ubijen nego da ga je mrak pojeo jeza me prosla kad mi je baka to rekla

  • esseGesse 26.10.2019.

    Instant karma :)

  • MoMaKiPo_1 26.10.2019.

    Koja glupost, zato je ovaj kriv sto je rusio, sto se ovaj nesretnik nije maknuo. Tako sam i ja prodao 30.04.1986 godine, palo pala krosnja na mene, jbg kriv sam sto se nisam maknio. Covjek koji je rusio nikad nisam krivio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare