To je to što me zanima!

Pilot koji se srušio u Jadran uskoro je trebao postati tata

Lucas Gruenther (32) u ponedjeljak se za vrijeme trenažnog leta srušio u Jadran nakon što je javio da ima problem. Njegovo tijelo pronašli su u četvrtak kraj Pescare
Vidi originalni članak

Pilot američkog lovca F-16 čije su tijelo pronašli u četvrtak četiri nautičke milje ispred Pescare,  Lucas Gruenther (32) uskoro je trebao postati otac. Tijekom potrage u Jadranskom moru, njegova obitelj, a posebno supruga nije gubila nadu, piše Daily Mail.

- Ako netko može preživjeti nešto ovakvo onda je to Luc - poručila je njegova supruga iz zajedničkom doma na sjeveru Italije dok je trajala potraga. Samo koji tjedan dijeli ju od rođenja njihove kćerkice. Svog supruga je opisala kao vrlo aktivnog u lokalnoj zajednici, a rekla je i da je talijanski jezik učio brzinom munje.

Nakon pronalaska tijela obitelj je u izjavi za javnost izrazila svoju tugu i zahvalila onima koji su ga neumorno tražili.

- Suosjećajan muž, voljeni sin i odani brat Luc iza sebe ostavlja obitelj koja ga je voljela - napisali su i dodali da se nikada neće potpuno oporaviti od gubitka, ali puno im znači činjenica da je Luc tijekom života napravio značajnu razliku u životima svih koje je poznavao. 

Inače, mladi pilot bio je iz Kalifornije, a sa suprugom Cassy u vezi je od srednjoškolskih dana.

Poletio na trenažni let i srušio se

Podsjetimo, lovac kojim je upravljao pilot iz američke zračne baze u Avianu poletio je u ponedjeljak na trenažni let, a u jednom trenutku pilot je javio da postoji problem, nakon čega se srušio. U srijedu navečer jedan je ribarski brod naišao na kacigu, a ranije je u istoj zoni pronađen padobran. U četvrtak su pronašli tijelo. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • user_58193 01.02.2013.

    amerikanac je, ko zna koliko je ubio ljudi u oslobađanju mnogih zemlja od "terorizma", tako da i nije neka velika šteta

  • ovcaizbizovca 01.02.2013.

    Tko ga je tjerao da pijan sjeda za upravljač!

  • IvanMartinović 01.02.2013.

    Tu nešta neštima .. nije bio daleko od obale i imo je prsluk za spašavanje... kaciga nađena, padobran nađen što znači da je iskočio . e sad nejasnoća kako je on mrtav ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare