To je to što me zanima!

Piloti poginuli: Ruski borbeni avion u Siriji srušila je ptica?!

Iz baze Khmeimim u Siriji upoletio je ruski borbeni avion Sukhoi Su-30SM. Ubrzo je pao u Sredozemno more. Iz ruskog ministarstva obrane kažu da je uzrok pada udar ptice u motor aviona
Vidi originalni članak

Ruski vojni zrakoplov Sukohi Su-30SM poletio je u četvrtak ujutro iz baze Khmeimim u Siriji. Ubrzo je pao u Sredozemno more te su oba pilota poginula.

- Piloti su do zadnjeg trenutka pokušali držati zrakoplov pod kontrolom - priopćili su iz ruskog ministarstva obrane, piše RT.

Dodali su da prema preliminarnim podacima, avion se srušio nakon što je ptica udarila u motor zrakoplova te da na njega nitko nije pucao.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • GO_RAN 04.05.2018.

    Znači u ratu samo uzgajati i trenirati ptice da lete po zraku dok Avioni nadlijecu

  • DambaTheBlackMamba 03.05.2018.

    Ok, očito je za skidanje moderni ruskih aviona generacice 4+ dovoljna obična ptica. Vujo, pazi dobro na lokalne komarce dok pustiš svoj krš u zrak. U biti se bolje pomoli da uopće ne polete :)

  • Spider_1 03.05.2018.

    Sumnjam u ovu pricu....em ima dva motora i sa jednim bi trebao se moci spustiti, em rusi imaju najbolja sjedala za katapult.....sumnjam da dva pilota naprave toliko pogresaka u jednom udesu sa pticom....ili kvar ili vjerovatnije je srusen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare